Biķernieku kompleksajā sporta bāzē notiks Pasaules kausa kvalifikācijas sacensības spīdvejā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 25. jūnijā Biķernieku spīdveja trekā notiks Pasaules kausa kvalifikācijas sacensības spīdvejā. Par to TVNET informēja VAS «Ceļu satiksmes drošības direkcija» Sabiedrisko attiecību speciālists Rolands Rumba.

Sacensībās piedalīsies Vācijas, Itālijas, Francijas un Latvijas spīdveja komandas. Latvijas komandas spēcīgais spīdvejistu sastāvs (A.Ļebedevs, M.Bogdanovs, Ķ.Puodžuks un J.Kostigovs) šajā konkurencē varētu izcīnīt tiesības dalībai Pasaules kausa sacensībās un varbūt pat nākotnē iegūt Pasaules kausa čempionu titulus.

Spīdvejs pasaulē ir kļuvis par vienu no populārākajiem motosporta veidiem un arī Latvijā tā tradīcijas tiek turpinātas vairākus gadu desmitus.

Spīdveja sacensības Latvijā jau ir kļuvušas starptautiski atpazīstamas un plaši apmeklētas, taču Rīgā tāda mēroga sacensības vēl nav organizētas, un šogad ir radusies lieliska iespēja tādas vērot Biķernieku spīdveja stadionā.

Sacensības plānots organizēt tieši pēc Līgo svētkiem, 25.jūnija pēcpusdienā, kas ar ļoti aizraujošām motosporta sacensībām varētu būt lielisks nobeigums vasaras saulgriežu svētku svinībām.

Mediju plāns

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu