Motošosejas zvaigzne Bjadži izrakstīts no intensīvās aprūpes nodaļas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kādreiz slavenais itāļu motobraucējs Makss Bjadži izrakstīts no intensīvās aprūpes nodaļas, sociālajā vietnē «Twitter» paziņojis motosportists

Jau ziņots, ka Bjadži 9.jūnijā pēc nopietna negadījuma motošosejas treniņā tika nogādāts slimnīcā. Itālim tika konstatētas vairākas krūšukurvja traumas un lauztas ribas. Piedzīvotais negadījums tika raksturots kā nopietns, un viņam tika veiktas sešas operācijas

«Šoreiz daudz netrūka, lai manis vairs te nebūtu,» raksta Bjadži, kurš pirmdien svin savu 46. dzimšanas dienu. «Pati labākā dāvana ir tā, ka pēc 17 dienām esmu pametis intensīvās aprūpes nodaļu.»

Bjadži nelaimes gadījums notika tikai nepilnas divas nedēļas pēc kādreizējā pasaules motošosejas čempionāta prestižākās klases «MotoGP» uzvarētāja Nikija Heidena nāves. Viņš gāja bojā pēc tam, kad, braucot ar velosipēdu, bija sadūries ar automašīnu un vairākas dienas viņš pavadīja slimnīcā.

Bjadži savulaik izcīnīja četrus pasaules čempiona titulus 250 kubikcentimetru klasē, turklāt vēlāk kļuva par pasaules vicečempionu 500 kubikcentimetru klasē un prestižākajā «MotoGP» klasē. Karjeras pēdējos gadus aizvadījis superbaiku sacensībās un divreiz kļuvis par pasaules čempionu, viņš par sportista gaitu noslēgšanu paziņoja 2012.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu