Markess izcīna uzvaru «MotoGP» posmā Vācijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Spāņu motobraucējs Markss Markess no «Repsol Honda» komandas svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motošosejas čempionāta sezonas devītajā posmā - Vācijas «Grand Prix» - prestižākajā «MotoGP» klasē.

Pagājušā gada pasaules čempions Markess, startējot no pirmās starta vietas, Vācijas posmā dažādu klašu ietvaros uzvarējis jau astoto gadu pēc kārtas.

Markesam šī ir otrā uzvara sezonā.

Tikmēr teicamu sacīksti aizvadīja vācietis Jonass Folgers no «Monster Yamaha» komandas, kurš izcīnīja otro vietu un pirmo reizi kāpa uz goda pjedestāla prestižajās sacensībās, paveicot to tieši mājas sacīkstēs.

Savukārt uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena stājās Markesa komandas biedrs un tautietis Dani Pedrosa.

Tieši Markess ar 129 punktiem tagad kļuvis par sezonas kopvērtējuma līderi, kamēr otrais ar 124 punktiem ir ceturtajā vietā palikušais spānis Maveriks Vinjaless («Movistar Yamaha»). Tikmēr trešais ar 123 punktiem ir itālis Andrea Dovicioso no «Ducati», kamēr pirmajam trijniekam ar 119 punktiem seko leģendārais itālis Valentīno Rosi no «Movistar Yamaha» vienības, kuram svētdien piektā pozīcija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu