Fotostāsts: rallijkrosa PČ posms Zviedrijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fiaworldrallycross.com

Svētdien ar zviedra Johana Kristofersona uzvaru Holjē, Zviedrija'noslēdzās pasaules rallijkrosa čempionāta kārtējais posms. Arī latvieši saviem faniem sagādāja patīkamus brīžus, jo Team STARD pilots Jānis Baumanis pirmo reizi šajā sezonā iekļuva finālā, kur finišēja sestajā vietā, bet Eiropas čempionāta Super 1600 klases braucējs Artis Baumanis svinēja uzvaru un šobrīd ir līderis arī kopvērtējumā.

Reinim Nitišam Zviedrijas posms turpretī bija mazāk veiksmīgs. Matiasa Ekstroma komandas braucējs četru kvalifikāciju summā ieņēma 18.vietu un pusfinālam nekvalificējās. Tādējādi pēc septiņiem 2017.gada čempionātā aizvadītiem posmiem Nitišs ieņem 13.vietu, kamēr Jānis Baumanis ir četrpadsmitais.

Var piebilst, ka tagad pasaules čempionāta dalībniekiem ir mēnesi garas brīvdienas, jo nākamais posms notiks vien nedēļas nogalē no 4.līdz 6.augustam Kanādā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu