Veiksme un laimīga izglābšanās autošosejas sacensībās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Ikgadējo IMSA sērijas sešu stundu izturības sacensībās Votkinsglenā (Watkins Glen) Ņujorkas štatā (ASV) viens no braucējiem piedzīvoja iespaidīgu izglābšanos pēc tam kā viņa braucamais bija sagriezies par 90 grādiem.

Proti, Gustavo Jakamana pilotētais prototips Oreca FLM09 cīņas karstumā, kad autosportists centās apsteigt lēnāk braucošus konkurentus pa kreiso pusi, negaidīti savgriezās perpendikulāri kustības virzienam.

Laimīgā kārtā izdevās auto, kad tas brīdi bija slīdējis ar sāniem pa priekšu, iztaisnot un turpināt ceļu. Kas būtiski, Jakamans pat šajā situācijā iegūtās pozīcijas nepazaudēja.

Votkinsglenas sešu stundu izturības sacensības tiek aizvadītas Votkinsglenas starptautiskajā autosacīkšu trasē, kur cita starpā norit arī NASCAR sacensības.

Pirmās sacensības šeit tika aizvadītas 1948.gadā, taču mūsdienās sacensību dalībnieki sešu stundu laikā šeit nobrauc apmēram tūkstoš kilometru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu