ZeKurbulis video: Reinis Nitišs neizlaiž stūri no rokām arī brīvajā laikā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā šovakar, 20. jūlijā no plkst. 19.30 skatīties jaunāko piedzīvojumu un ātruma raidījumu ZeKurbulis. Raidījumā viesosies rallijkrosa braucējs Reinis Nitišs, Rallija komisijas padomes vadītājs Jānis Krastiņš un MTB frīstaila braucējs Māris Orniņš.

Šī vakara raidījumā ZeKurbulis vadītājs Pauls Timrots tiksies ar rallijkrosa pilotu Reini Nitišu, lai apspriestu, ko autosportisti dara no treniņiem un sacensībām brīvajā laikā. Abi pārrunās arī Reiņa panākumus aizvadītajā NEZ Rallijkrosa čempionātā pašmāju trasē 333 un plānus gaidāmajām sacensībām Rallijs Latvija.

Bet Latvijas labākais MTB frīstaila braucējs Māris Orniņš ZeKurbulis skatītājiem stāstīs par bīstamiem kūleņiem, braucot ar MTB riteni, un atklās, kā pēc gūtās traumas gatavojas nākamajām sacensībām.

Savukārt Rallija komisijas padomes vadītājs Jānis Krastiņš sniegs noderīgus padomus jau šajā nedēļas nogalē – 22. un 23. jūlijā – notiekošā Rallijs Latvija apmeklētājiem.

Par auto un autosporta aktualitātēm Latvijā un pasaulē stāstīs auto žurnālisti Ilmārs Līkums un Artūrs Virbulis. Ilmārs piedāvās jūlija trīs interesantāko jauno automašīnu apskatu. Artūrs pastāstīs par drifta braucēja Kristapa Bluša panākumiem Formula Drift sacensībās, aizvadīto NEZ Rallijkrosa čempionātu un F1 sacensību posmu Londonā.

Foto: Publicitātes foto

Raidījums ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume, LMT Mājas viedtelevīzijā un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis. Skatītāji aicināti izteikt savas domas Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu