ZeKurbulis video: Jānis Eglīte atklāti par drifta pasauli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā šovakar, 3. augustā no plkst. 19.30 skatīties jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījumu ZeKurbulis. Raidījuma viesi šovakar ir drifta braucējs Jānis Eglīte un Didzis Grundulis – cilvēks, kurš sevī apvieno ugunsdzēsēja un strītbaiku frīstaila pilota talantus.

Rīgā aizvadītas šī gada vērienīgākās drifta sacensības Baltijā «Drift Masters Grand Prix Betsafe King of Riga», kur uzvaras laurus plūca trīskārtējais Latvijas čempions Jānis Eglīte. Raidījuma vadītājs Pauls Timrots tiksies ar Jāni ZeKurbulis studijā, lai apspriestu uzvaru sacensībās, kurās Jānim izdevās apsteigt daudzus spēcīgus ārvalstu drifta braucējus. Jānis skatītājiem atklās arī to, kāda patiesībā ir skatītājus tik saistošā drifta pasaule.

Raidījuma studijā viesosies arī leģendārā strītbaiku frīstaila braucēja Jāņa Rozīša skolnieks – ugunsdzēsējs un jaunais talants ar lielu potenciālu – Didzis Grundulis. Didzis pastāstīs, vai glābēja iemaņas tiešām palīdz moto triku veikšanā un dalīsies savās nākotnes iecerēs.

Kā ierasts, ar jaunumiem auto industrijā un autosportā ZeKurbulis skatītājus iepazīstinās žurnālisti Ilmārs Līkums un Artūrs Virbulis. Ilmārs pievērsīsies «Ford TT» jeb komercauto vectētiņa 100 gadu jubilejas aktualitātēm un diskutēs par to, vai jauns «Rolls Royce» automobilis var palīdzēt bagātniekiem cīņā ar depresiju.

Bet Artūrs Virbulis meklēs atbildes uz jautājumiem, vai «Porsche» ir noguris uzstāties Lemānā un vai «Formula e» ir autosporta nākotne. Tāpat Artūrs apskatīs, kas šobrīd notiek ar F1 komandu pavēlēm un kāda ir F1 radio «teātra» nozīme.

Raidījums ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume, LMT Mājas viedtelevīzijā un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis. Skatītāji aicināti izteikt savas domas Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu