Kanādā sākas rallijkrosa PČ astotais posms

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Šodien Kvebekas provincē, Kanādā sākas cīņas par vietām uz pasaules rallijkrosa čempionāta astotā posma goda pjedestāla.

Sacensības Kvebekā, kā ierasts, risināsies Trois Rivieres trasē un te redzēsim faktiski visus čempionāta dalībniekus. Viņu vidū būs arī abi Latvijas pārstāvji - Jānis Baumanis no Team STARD, kur galvenais inženieris ir pieredzējušais austriešu autosportists Manfrēds Štols, un Reinis Nitišs no pašreizējā pasaules čempiona Matiasa Ekstroma komandas EKS. Bet tas vēl nav viss, jo Latvijas karogs kopumā rotās četru rallijkrosa auto - bez iepriekš minētajiem ar Latvijas licenci sacensībās Kanādā piedalīsies RX2 klases braucējs, SRT komandas pilots Vasīlijs Grjazins, bet nacionālajā klasē startēs divkārtējā pasaules rallijkrosa čempions, jaunais un talantīgais Olivers Solbergs.

Var piebilst, ka pēc aizvadītajiem septiņiem posmiem čempionāta kopvērtējuma līderis ir zviedrs Johans Kristofersons, otrais ir Peters Solbergs, bet trešais - Ekstroms. Reinis Nitišs savukārt ieņem 13.vietu, kamēr Jānis Baumanis ir četrpadsmitais.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu