ZeKurbulis video: autosporta čempionu izaicinājums ar ačgārnu stūri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā šovakar, 31. augustā no plkst. 19.30 noskatīties jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījumu ZeKurbulis. Šoreiz raidījums notiek Biķernieku trasē un tajā ZeKurbulis izaicinājumu meistarības braucienam «Gāzi grīdā, stūri otrādi» pieņems Latvijas autosporta zvaigznes – rallija piloti Mārtiņš Sesks un Māris Neikšāns, drifteris Kristaps Blušs, autokrosa braucēja Beāte Klipa un motofrīstaila meistars Mārtiņš Aleksandrovičs.

Lai pārliecinātos par čempionu prasmēm un gatavību nedēļas nogalē gaidāmajam Zvaigžņu braucienam «Mūsa Raceland» trasē, ZeKurbulis sportistus izaicināja izbraukt ar savdabīgi ķīlētu žiguli, kam stūre griežas un vienu pusi, bet pats auto brauc uz otru pusi. Kuram no godalgotajiem braucējiem tas izdevās labāk – to uzzini šī vakara raidījumā ZeKurbulis.

Savukārt sacensību rīkotājs Jānis Bergs sarunā ar Paulu atklās, kā Bauskas trasē notiks Zvaigžņu brauciens un Latvijas rallijkrosa kausa izcīņas turpinājums. Šajā posmā sportisti sacentīsies spēkiem, startējot ar vienādiem «Volvo» markas auto.

ZeKubulis komanda būs klāt arī šajās sacensībās, lai jau 7. septembrī piedāvātu pašus aizraujošākos sacīkšu un Zvaigžņu brauciena momentus.

Raidījums ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume, LMT Viedtelevīzijā un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis. Skatītāji aicināti izteikt savas domas Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu