Video: rallijkrosa superkāru brauciens Rīgā bez noteikumiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Nu jau gandrīz mēnesis pagājis kopš Rīgā viesojās pasaules rallijkrosa čempionāta dalībnieku karavāna.

Rīgas posma dalībnieki pilsētā ieradās jau krietni pirms sacensībām. Reiņa Nitiša pārstāvētā EKS vienība šo laika rezervi izmantoja, lai ne tikai gatavotos cīņām par punktiem, bet arī pamatīgi izklaidētos slēgtās pilsētas ielās. Un izklaides bija tādas, kā kārtīgiem benzīngalvām piestāv - ar braukšanu pa AB dambi, Vecrīgas bruģi, lielā ātrumā pāri Akmens un Dienvidu tiltam, tā dēvētajā klusajā centrā, Lāčplēša ielā un visbeidzot Biķernieku trasē.

Sacensību iznākums ir visiem zināms: uzvaru Biķerniekos svinēja zviedrs Johans Kristofersons, kurš vienlaikus kļuva neaizsniedzams čempionāta kopvērtējumā un ieguva kāroto titulu, otrais palika cits zviedrs Matiass Ekstroms, bet godpilno trešo vietu izcīnīja francūzis Sebastjans Lēbs, kam tieši Rīgā pērn izdevās izcīnīt uzvaru.

Var piebilst, ka Biķerniekos EKS komandu pārstāvēja un ar rallijkrosa superkāriem Rīgas ielās ālējās četri braucēji - Matiass Ekstroms, Reinis Nitišs, Tomass Heikinens un Niko Millers.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu