Fotostāsts: Sāremā rallijs 2017

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts, www.volontsphotography.com

Sestdien ar igauņu autosportista Ota Tanaka uzvaru noslēdzās Sāremā rallijs, kurš šogad norisinājās jau piecdesmito reizi.

Tanaks, kuram ir liela pieredze un arī divas uzvaras pasaules rallija čempionātā (2017.gada Sardīnijas un Vācijas rallijos), Sāremā startēja ar Ford Fiesta WRC sacīkšu auto un par gandrīz trim ar pusi minūtēm finišā apsteidza ar Latvijas licenci startējošo krievu Nikolaju Grjazinu (Škoda Fabia R5). Trešo vietu absolūtajā vērtējumā izcīnīja igaunis Rauls Jēts (Skoda Fabia R5), kurš līderim zaudēja nepilnas piecas minūtes.

Sāremā rallijs, kurš allaž pulcē ļoti lielu dalībnieku skaitu, Latvija nebija kupli pārstāvēta. Ja neskaita Grjazinu un ar Latvijas licenci startējošo norvēģi Oliveru Solbergu, tad Sāremā šogad sacentās tikai pieci latvieši. Labāko rezultātu no viņiem uzrādīja Rolands Jaunzems, kurš ar savu Mitsubishi Lancer Evo VIII finišēja 13.vietā, Tanakam zaudējot desmit ar pusi minūtes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu