ZeKurbulis video: motofrīstaila leģenda Mārtiņš Aleksandrovičs debitē autosportā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina noskatīties jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījumu ZeKurbulis. Šoreiz studijas viesi ir motofrīstaila leģenda Mārtiņš Aleksandrovičs un rallija eksperts Mārtiņš Dzenītis.

ZeKurbulis vadītājs Pauls Timrots uz sarunu aicinājis motofrīstaila meistaru Mārtiņu Aleksandroviču jeb Alex. Pēc moto karjeras beigšanas viņš jau paspējis debitēt profesionālajā autosportā, auto šosejā ar Volgu uzrādot 44 sekunžu apļa laiku. Šobrīd tiek būvēts sportista pirmais žigulis, ar ko plānots startēt sacensībās arī ārpus Latvijas robežām. Tāpat Alex skatītājiem pastāstīs par aizvadīto Arena Kross sacensību veiksmēm un neveiksmēm cīņā ar dubļiem.

Rallija eksperts un «LMT Autosporta Akadēmijas» dibinātājs Mārtiņš Dzenītis ar ZeKurbulis komandu pārrunās ralllija un rallijsprinta «paralēlās dzīves». Katrā no disciplīnām šobrīd Latvijā ir katastrofāli maz dalībnieku, tāpēc, lai izdzīvotu, ir jāapvienojas. Kā izskatīsies rallija piramīda, un kā to saturēt kopā nākamajos gados, to šoreiz apspriedīs ZeKurbulis studijā.

Artūrs Virbulis skatītājiem piedāvās tēmu – vai autosports un virtuālā vide nākotnē ies roku rokā. Un vai F1 2017 datorspēle ir veids, kā F1 mēģina piesaistīt jauniešu auditoriju? Bet Ilmārs Līkums ieskatīsies reālās pasaules F1 aktualitātēs un vērtēs vienas no interesantākajām moto sporta sacīkstēm pēdējos gados – MotoGP pasaules čempionāta posmu Filipailendā, Austrālijā.

ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu