Lēbam stūrmaņa traumas dēļ nākas izstāties no «Dakaras» rallijreida

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Deviņkārtējam pasaules čempionam rallijā Sebastjanam Lēbam stūrmaņa traumas dēļ trešdien nācās izstāties no prestižā «Dakaras» rallijreida.

«Peugeot» vienības braucējs «Dakarā» piedalījās trešo reizi karjerā, cenšoties tikt pie pirmā titula, turklāt otrdien viņš uzvarēja ceturtajā ātrumposmā, summā paceļoties uz otro pozīciju kopvērtējumā automašīnu klasē.

Tomēr trešdien notiekošajā piektajā ātrumposmā viņa mašīna divreiz iestrēga smiltīs, kas kopā lika zaudēt gandrīz trīs stundas, turklāt

lēcienā no kāpas traumu guvis titulētā francūža līdzbraucējs Daniels Elena,

kas licis pārtraukt sacensības.

Daniels Elena
Daniels Elena Foto: AFP/ScanPix

«Viņš kliedz pat tad, kad braucu uz 30 kilometriem stundā. Neredzu, kā mēs varētu turpināt sacensības,» pauda Lēbs, vēlāk piebilstot, ka kāpa bijusi pārāk mīksta un tas izraisījis iebraukšanu bedrē.

Pirms šī etapa

Lēbs vien nepilnas septiņas minūtes atpalika no trīspadsmitkārtējā «Dakaras» rallijreida čempiona Stefana Peteransela

no Francijas.

Iepriekš līdzīgos apstākļos gūtas muguras traumas dēļ no «Dakaras» rallijreida nācās izstāties arī pazīstamajam portugāļu futbola trenerim Andrē Vilašam-Boašam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu