Biķernieku rallijkrosa trase iekļauta Itālijā izstrādātā videospēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Itāļu videospēļu izstrādātājs «Milestone S.r.l.» savā jaunākajā spēlē «Gravel» iekļāvis arī Biķernieku rallijkrosa trases konfigurāciju, vēsta Latvijas Automobiļu federācija (LAF).

Minētā kompānija ir izstrādājusi tādas pasaules populāras videospēles kā «Moto GP» un «Sebastien Loeb rally».

Interese par Biķernieku rallijkrosa trasi videospēles izstrādātājiem radusies pēc aizpērn notikušā pasaules čempionāta rallijkrosā posma.

Darbs pie trases iekļaušanas videospēlē sācies jau pērnā gada vasarā.

«Mūs uzmeklēja «Milestone» pārstāvji un piedāvāja šo iespēju. Strādājām attālināti. Skenēt trasi, kā to dara simulāciju spēlēs, nevajadzēja - sūtījām viņiem gan foto, gan video materiālus un no tiem arī tika izveidota Biķernieku trases konfigurācija,» trases nonākšanas procesu videospēlē atklāja CSDD Sabiedrisko attiecību speciālists Mārtiņš Lagzdiņš.

Jau vēstīts, ka šī gada sākumā Biķernieku trasē septembrī aizvadītais pasaules čempionāta rallijkrosā posms otro gadu pēc kārtas tika atzīts par vislabāk noorganizēto etapu šo sacensību seriālā.

Foto: Ekrānšāviņš no video

«Neste World RX of Latvia» atzīts par viskvalitatīvāk sarīkoto FIA pasaules rallijkrosa čempionāta 2017.gada sezonas posmu, līdzīgu atzinību Latvijas posma rīkotājiem saņemot arī par 2016.gadā aizvadītajām sacensībām, kad pasaules rallijkrosa čempionāta etaps Rīgā notika pirmo reizi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu