Fotostāsts: pasaules rallija čempionāta trešais posms Meksikā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Aizvadītajās brīvdienās Meksikas Guanahuato štatā norisinājās pasaules rallija čempionāta trešais posms.

Uzvaru sacensībās izcīnīja M Sport komandas braucējs Sebastjans Ožjē, kurš panākumus guva arī 2018.gada sezonas pirmajā posmā, Montekarlo rallijā.

«Meksika man ir īpaša vieta, jo šeit septiņas reizes esmu kāpis uz goda pjedestāla, izcīnot četras uzvaras. Zināju, ka šoreiz mūsu iespējas uzvarēt nebūs lielas, bet mēs nekad nepadodamies,» teica Ožjē, kurš kļuvis par pasaules čempionāta kopvērtējuma līderi.

Otro vietu Meksikā izcīnīja Hyundai rūpnīcas komandas pilots Daniels Sordo, kurš līderim zaudēja 1 minūti un 3,6 sekundes, bet trešais palika Citroen komandas braucējs Kriss Mīks. Ožjē viņu pārspēja par 1 minūti un 19,2 sekundēm.

Ceturtais bija Norvēģijas braucējs Andrēass Mikelsens no Hyundai komandas, piekto vietu ieņēma Citroen pilots Sebastjans Lēbs, bet sestais bija vēl viens Hyundai braucējs Tjerī Nevils no Beļģijas.

Divkārtējais Latvijas rallija čempions, soms Kalle Rovanpera, kurš šajā sezonā pārstāv Škoda Motorsport komandu un brauc ar WRC2 klases Fabia, Meksikā ierindojās kopvērtējuma 15. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu