Rosi vismaz līdz 2020.gadam startēs MotoGP

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Septiņkārtējais pasaules motošosejas čempions prestižākajā «MotoGP» klasē Valentīno Rosi pagarinājis līgumu ar «Yamaha» komandu, tādējādi šajā seriālā startēs vēl vismaz trīs sezonas.

Pašlaik 39 gadus vecā itāļu motosportista līgums ar «Yamaha» komandu bija līdz šīs sezonas beigām, bet tagad tas pagarināts uz vēl diviem gadiem.

«Pēdējo divu gadu laikā, piedaloties sacensībās, nonācu pie secinājuma, ka būšana par «MotoGP» klases braucēju man liek justies labi,» komanda citē Rosi teikto.

Rosi par pasaules čempionu «MotoGP» klasē kronēts septiņas reizes, pēdējo titulu izcīnot 2009.gadā. Viņam ir arī pa vienam pasaules čempiona titulam 250 un 125 kubikcentimetru klasēs.

Pērn par čempionu tika kronēts spānis Marks Markess no «Repsol Honda» komandas, izcīnot savu ceturto titulu karjerā. Tikmēr par vicečempionu kļuva «Ducati» itāļu braucējs Andrea Dovicioso, bet trešajā vietā bija spānis Maveriks Vinjaless no «Movistar Yamaha» komandas.

Jaunā «MotoGP» sezona sāksies šajā nedēļas nogalē Katarā un noslēgsies novembrī ar 19.posmu Valensijā. Gaidāmajā sezonā pasaules čempionāta kalendārā debitēs posms Taizemē, kur sacensības norisināsies oktobra sākumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu