Mercedes vadība: Līguma pagarināšana ar Hamiltonu ir dienu, varbūt nedēļu jautājums

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Jauna līguma parakstīšana ar pašreizējo Pirmās formulas (F-1) čempionu Lūisu Hamiltonu ir tikai dienu, varbūt nedēļu jautājums, atklāja «Mercedes» komandas vadītājs Toto Volfs.

Pašlaik 33 gadus vecais Hamiltons pērn trešo reizi pēdējo četru gadu laikā kļuva par F-1 čempionu. Visus šos trīs titulus viņš guvis ar «Mercedes» komandu, bet 2008.gadā viņš savu pirmo trofeju ieguva «McLaren» rindās.

«Līguma pagarināšana ar Hamiltonu ir dienu, varbūt nedēļu jautājums,» izteicās Volfs. «Tas ir tikai loģiski, ka Lūiss paliks mūsu komanda.»

Pašreizējais Hamiltona līgums noslēgsies pēc šī gada sezonas.

Volfs arī norādīja, ka Hamiltons rūpīgi izvērtē līguma termiņu, apzinoties, ka šis varētu būt viņa pēdējais lielais kontrakts.

«Šobrīd ir atlicis noformēt tikai detaļas. Līguma termiņš ir nianse, par ko notiek diskusijas, jo šobrīd Lūiss atrodas savā zenītā. Esmu ļoti optimistiski noskaņots,» pauda Volfs.

Jaunā F-1 sezona ar posmu Austrālijā sāksies jau šīs nedēļas izskaņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu