Rikjardo: Šosezon esam labākā situācijā nekā iepriekš

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirmās formulas (F-1) komandai «Red Bull», salīdzinot ar iepriekšējā sezonām, šogad ir labākas cerības pacīnīties par augstām vietām, uzskata šīs vienības pilots Daniels Rikjardo no Austrālijas.

Svētdien, 25. martā, sāksies šī gada F-1 sezona. Pirmais posms tiks aizvadīts Austrālijas pilsētā Melburnā, kur Rikjardo būs mājinieks.

Aizvadītajā sezonā Rikjardo sacensību kopvērtējumā finišēja piektajā vietā, bet viņa komandas biedrs Makss Verstapens bija vienu pozīciju aiz viņa.

«Domāju, ka šosezon esam labākā situācijā nekā iepriekš,» izteicās Rikjardo. Pilots pauda, ka komandas dalībnieki viens otram uzticas arvien vairāk, tomēr viņš neuzskata, ka «Red Bull» šobrīd ir spējīga sasniegt «Mercedes» līmeni, kas ir pēdējo sezonu F-1 labākā vienība.

Nākamajā gadā Rikjardo beigsies līgums ar «Red Bull» vienību. «Nākamo gadu laikā centīšos saprast, kādā pozīcijā sportā es vēlētos nokļūt. Skaidrs, ka būs vairākas sarunas, kādas man nekad nav bijušas, un nevaru sagaidīt, kad tās pienāks.»

Tāpat Rikjardo uzskata, ka «Red Bull» ir ieinteresēta saglabāt pašreizējo duetu, abiem piedāvājot pagarināt līgumus ar komandu.

«Sākoties F-1 sezonai, būs liela ažiotāža. Turklāt gads sāksies Austrālijā un esmu vienīgais šīs valsts pārstāvis šajā sacensību seriālā. Tas nozīmē papildus uzmanību, papildus jautājumus un lielas cerības,» izteicās Rikjardo.

Austrālijas posms F-1 ir iekļauts kopš 1985. gada un Rikjardo centīsies kļūt par pirmo austrāliešu braucēju, kurš uzvarējis savā mājas trasē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu