Parāda auto, ar kādu pasaules čempionātā brauks Solbergs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

2017.gadā pasaules rallijkrosa čempionāta Volkswagen vienība, kurā brauc Peters Solbergs un Johans Kristofersons, svinēja uzvaru astoņos posmos, triumfēja komandu ieskaitē, bet Kristofersons pirmo reizi kļuva par čempionu. Nupat PSRX Volkswagen Sweden prezentējuši Supercar klases Polo RX, ar kuru centīsies panākumu atkārtot.

PSRX Volkswagen Sweden komandas braucēju sastāvs nav mainījies, un arī ambīcijas ir tādas pašas.

«Šķiet, ka ir pagājis tik ilgs laiks kopš World RX pagājušās sezonas fināla Dienvidāfrikā,» izteicies Kristofersons. «Esmu daudz trenējies, kā arī startējis pasaules rallija čempionātā, kad Zviedrijas rallijā braucu ar Škoda Fabia R5. Tomēr nekas nelīdzinās sajūtai, kad esi atpakaļ Volkswagen Polo R superkārā.»

Tikmēr Solbergs norāda, ka pagājušogad milzu panākumi gūti, spītējot tam, ka vienošanās starp viņa komandu PSRX un Volkswagen Sweden panākta salīdzinoši neilgi pirms sezonas starta. Tas tikai norāda uz veiksmīgu sadarbību, kas šogad jāturpina.

«Pats personīgi nevaru sagaidīt sēšanos pie stūres. Ziemas sezonā ļoti daudz laika pavadīju pie rakstāmgalda, lai gan priekšroku dodu birojam uz četriem riteņiem un ar cauruļu rāmi apkārt. Nopietni, esmu sacīkšu braucējs, un es atkal gribu sacensties,» - tā Solbergs.

PSRX Volkswagen Sweden sezonas gaitā jārēķinās ar konkurenci ne tikai no tādām komandām kā EKS Audi Sport, Team Peugeot Total un Olsbergs MSE, bet arī STARD, kurā brauc Jānis Baumanis. Reinis Nitišs, kā zināms, šogad ir pievienojies SET Promotion vienībai un ar Supercar klases auto startēs Eiropas čempionātā.

Foto: Volkswagen

Jaunā pasaules rallijkrosa čempionāta sezonas pirmais posms risināsies 14. un 15.aprīlī Barselonā, Katalonijas Formula 1 trasē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu