930 zirgspēku drifta Ferrari «dzied», nevis rūc

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Drifta sacīkšu komanda FFF Drifting Department parādījusi automobili, ar kuru startēs 2018.gada Formula Drift sezonā.

Auto bāze ir Ferrari 599 GTB Fiorano, kas tirgū nonāca 2006.gadā un toreiz maksāja ap 250 tūkstošiem eiro, standartā ir apgādāts ar V12 atmosfērisko motoru, taču drifta vajadzībām tam piemontēti divi mehāniskie kompresori. Tā rezultātā auto attīsta nevis 630 zirgspēkus, bet gan par 300 vairāk - 930 ZS.

Papildus tam sacīkšu mašīnai ir sešu pakāpju manuālā transmisija ar oglekļa šķiedras sajūgu, Ohlins sporta balstiekārta, kā arī citādāka virsbūve ar milzīgu antispārnu un 20 collu riteņi.

Sacīkšu mašīnas dinamikas rādītāji nav zināmi. Taču tiem jābūt labākiem nekā standarta 599 GTB Fiorano, kura paātrinājums līdz 100 km/h ilgst 3,7 sekundes un maksimālais ātrums ir 330 km/h.

Var piebilst, ka 4 gadus pēc oriģinālā modeļa iznākšanas Ferrari izlaida Ferrari 599 GTB Fiorano HY-KERS, kam bez iekšdedzes dzinēja uzstādīts arī 100 zirgspēku elektromotors.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu