Matīss Karro: pēc ilgiem laikiem redzēsiet mani startējam Ķegumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Viens no šā brīža labākajiem Latvijas motokrosa braucējiem, Matīss Karro, ir atgriezies Latvijā un gaidāmajās brīvdienās piedalīsies pasaules motokrosa čempionāta Latvijas Grand Prix izcīņā.

Karro jau ir iepazinies ar trasi, kas pirms Latvijas Grand Prix posma pārbūvēta braukšanai pretējā virzienā, un, lūk, sportista komentārs par to: «Ir patīkami, ka trase pēc tik daudziem gadiem ir pamainījusi savu virzienu. Līdz sacensībām «Zelta Zirgā» tiks veikti daži uzlabojumi, lai to padarītu vēl labāku, bet pirmie braucieni man patika. Tagad būs kaut kas jauns, interesants un citādāks. Domāju, ka patiks gan braucējiem, gan arī skatītājiem.»

Var piebilst, ka aizvadītajās brīvdienās Matīss Karro piedalījās arī Latvijas motokrosa čempionāta pirmajā posmā Aizputē. Tur sportists izcīnīja trešo vietu MX1 klasē, piekāpjoties igaunim Tanelam Leokam un Dāvim Ivanovam.

«MXGP of Latvia» norisināsies divas dienas. Sestdien, 12. maijā, no 8:00 līdz 13:00 notiks brīvie treniņbraucieni visām četrām klasēm - EMX125, EMX250, MX2, MXGP, bet vēlāk sekos MX2 un MXGP kvalifikācija. Sestdiena tiks noslēgta ar EMX250 klases pirmo finālbraucienu. Tikmēr svētdien, 13. maijā, Ķegumā motori sāks rūkt jau plkst. 9:45, kad savas cīņas aizvadīs EMX125 un EMX250 klases braucēji.

Kulminācija visam sekos no plkst. 13:00, kad trasē dosies MX2 un MXGP klases braucēji, kuri aizvadīs pa diviem finālbraucieniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu