Titulētā blakusvāģu motokrosa braucēja Vilemsena komanda cietusi avārijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.teamwillemsen.com

Titulētā blakusvāģu motokrosa braucēja Daniela Vilemsena komanda cietusi avārijā, vēsta portāls «Motocrossplanet.nl».

Vilemsens kopā ar kantētāju Robiju Baksu nedēļas nogalē izcīnīja piekto vietu sezonas ceturtajā posmā, kas norisinājās Ukrainā. Pēc tam viņa komanda palika Karpatos, taču ekskursijas laikā cieta frontālā sadursmē.

Kā vēsta portāls, visa komanda tika nogādāta slimnīcā, bet šobrīd tā ir ceļā uz Nīderlandi, kur Vilemsenam tiks veikta operācija. Šobrīd netiek izpausta informācija par Vilemsena gūtajām traumām, bet «Motocrossplanet.nl» vēsta, ka komanda nestartēs sezonas piektajā posmā, kas šajā nedēļas nogalē norisināsies Kramolīnā, Čehijā.

Kā vēstīts, ceturtā posma otrajā braucienā pēc sadursmes smagu kritienu piedzīvoja latviešu kantētāja Kaspara Stupeļa un nīderlandiešu pilota Etjēna Baksa ekipāža. Robija Baksa vecākajam brālim Etjēnam avārijā tika izsists plecs, bet Nīderlandes un Latvijas ekipāža ir apņēmības pilna startēt šajā nedēļas nogalē gaidāmajā posmā.

Pašlaik 43 gadus vecais Vilemsens par pasaules čempionu kronēts desmit reizes.

2003. un 2004.gadā viņš titulu izcīnīja kopā ar Stupeli, bet 2012.gadā divi no trim nīderlandieša ekipāžas kantētājiem bija Haralds Kurpnieks un Lauris Daiders.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc četriem posmiem līderis ar 176 punktiem ir beļģa Marvina Vanlušena ekipāža, otrais ar 160 punktiem ir nīderlandietis Kūns Hermans, bet trešo vietu ar 160 punktiem ieņem Vilemsens.

Tālāk ar 103 punktiem seko franču pilots Valantēns Žiro, kura kantētājs Elvijs Mucenieks šobrīd atlabst no trešajā posmā gūtās muguras traumas, piektais ar 98 punktiem ir igauņu pilots Kerts Variks ar latviešu kantētāju Daideru, kamēr Bakss un Stupelis ar 83 punktiem atrodami astotajā vietā.

Šosezon divi no 12 posmiem notiks Latvijā, sestajam etapam jūnijā risinoties Cēsīs, bet desmitajam posmam jūlijā notiekot Stelpē. Sākotnēji kalendārā bija 13 posmi, bet septembra vidū Vācijā paredzētais etaps tika atcelts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu