Sabulim 11.vieta Eiropas čempionāta posmā Lielbritānijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Pastars

Latvijas motokrosa braucējs Kārlis Sabulis svētdien Lielbritānijā izcīnīja 11.vietu Eiropas čempionāta posmā 250 kubikcentimetru klasē (EMX250).

Jau ziņots, ka sestdien pirmajā braucienā Sabulis bija 12.vietā, bet svētdien otrajā piegājienā latvietis noslēdza labāko desmitnieku. Ar summā iegūtiem 20 punktiem viņš bija 11.vietā.

Tikmēr par posma uzvarētāju kļuva brits Stīvens Klārks, kurš pirmajā braucienā izcīnīja uzvaru, bet otrajā bija otrais.

Sezonas kopvērtējumā līderis ar iegūtiem 160 punktiem piecos posmos ir cits Lielbritānijas sportists Martins Barrs, kamēr Sabulis ar 64 punktiem ir 16.vietā Tomass Šileika ar 35 punktiem atrodas 24.pozīcijā.

Tāpat šajā nedēļas nogalē Lielbritānijā notiek sacensības arī Pasaules kausa izcīņā veterāniem, kur pirmajā braucienā Leons Kozlovskis izcīnīja devīto vietu, bet otrajā viņš bija piektais, kas summā latvietim ļāva ieņemt sesto vietu.

Uzvaras abos braucienos izcīnīja čehs Martins Žerava.

Vēlāk svētdien turpat notiks arī pasaules čempionāta sacensības MX2 un MXGP klasēs, kur Latviju pārstāvēs Pauls Jonass un Matīss Karro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu