Fotostāsts: pasaules rallijkross Norvēģijas «ellē»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fiaworldrallycross.com

Svētdien ar 2017.gada pasaules čempiona rallijkrosā, zviedra Johana Kristofersona (PSRX Volkswagen Sweden) uzvaru noslēdzās sezonas piektais posms Hellā (apdzīvota vieta Norvēģijā, kuras nosaukums skan tāpat kā angļu valodas vārds «elle»).

Latviešu rallijkrosa braucējs Jānis Baumanis (Team STARD) pēc izcīnītas 12.vietas kvalifikācijas braucienos un sestās vietas savā pusfinālā, sacensības arī kopumā noslēdza 12.pozīcijā. Čempionātā kopvērtējumā Jānis tikmēr ir devītais, taču 10.pozīcijā esošais Robins Larsons viņam zaudē tikai vienu punktu.

Krietni vien labāk par Jāni Hellā veicās viņa brālim Artim, kurš ar Škoda Fabia Volland Racing sastāvā startē Eiropas čempionāta S1600 klasē. Četru kvalifikācijas braucienu summā Artis bija sestais, tādējādi droši iekļūstot pusfinālā. Savā pusfināla braucienā Artis bija trešais, kas pavēra durvis uz finālu, bet posma noslēdzošajā S1600 klases braucienā Artis palika ceturtais, no pjedestāla atpaliekot vien mazāk nekā sekundi.

Čempionāta kopvērtējumā Artis Baumanis ar izcīnītiem 65 punktiem gan vēl aizvien ir līderis,

tiesa, tikai par diviem punktiem mazāk ir lietuvietim Rokam Baciuskam.

Šā gada pasaules rallijkrosa čempionātā jāaizvada 12 posmi, un nākamās sacensības norisināsies pēc nepilnām trim nedēļām, no 30.jūnija - 1.jūlijam, Holjē, Zviedrijā. Eiropas čempionāta Super1600 klases braucēji savukārt tagad tiksies tikai 1.septembrī Lojakas trasē Francijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu