Bagiju braucējiem Grenčiem uzvaras Eiropas čempionāta posmā Lietuvā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/olivier.vogel.1

Latvijas bagiju braucēji Ervins un Justs Grenči svētdien guva uzvaras Eiropas autokrosa čempionāta trešajā posmā Lietuvā.

E.Grencis izcīnīja pirmo vietu prestižākajā «SuperBuggy» klasē. Viņš jau fināla startā bija ātrāks pār konkurentiem, noslēgumā izcīnot uzvaru. Tikmēr ceturto vietu izcīnīja cits latvietis Jānis Boks.

Pirms tam E.Grencis un Boks izcīnīja uzvaras savos pusfināla brauciens, kas abiem ļāva startēt no pirmajām divām vietām.

Līdz ar to E.Grencis uz goda pjedestāla kāpis otro reizi pēc kārtas. Ja pirmajā etapā viņam bija tikai astotā vieta, tad pirms nedēļas Bauskā latvietis izcīnīja otro vietu.

Savukārt Ervina dēls J.Grencis svētdien guva uzvaru «JuniorBuggy» klasē. Jau startā viņš aizbrauca prom no saviem konkurentiem, kamēr otro vietu negaidīti izcīnīja spānis Havjers Brako, bet trešais bija Timofejs Ovčarovs no Krievijas.

J.Grencis pagaidām šo sezonu aizvada lieliski, jo «JuniorBuggy» klasē viņš no trim posmiem uzvarējis divos, kamēr vienā bijis otrajā vietā, kas ļauj atrasties čempionāta kopvērtējuma vadībā.

J.Grencis pērn kļuva par Eiropas čempionu «JuniorBuggy» klasē, kamēr «SuperBuggy» ieskaitē E.Grencis ir iepriekšējo divu gadu vicečempions.

Kopumā Eiropas autokrosa čempionātā šosezon būs desmit posmi, noslēdzošajam notiekot 21.-23.septembrī Itālijas pilsētā Madžiorā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu