Aizvadīts Latvijas rallijkrosa čempionāta 2.posms Biržos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Tomanis, Autosports Latvija

9.jūnijā Salas novada Salas pagastā, Biržos, autotrasē Baroni aizvadīts Latvijas rallijkrosa čempionāta 2018. gada sezonas otrais posms «SKN Grand Prix». Kā ierasts, sacensības trasē «Baroni» pulcēja atpazīstamus uzvārdus un sniedza skatītājiem aktīvu, atraktīvu un autosporta piepildītu sestdienu. Sacensību Super 1600, LADA RX, OPEN un Touring 2000 klasēs startēja 34 braucēji, TVNET pavēstīja biedrībā «SKN sports».

Visplašākais dalībnieku skaits, kā ierasts Biržos, piedalījās LADA RX klasē. Tur 14 braucēju konkurencē uzvaras laurus plūca Emīls Krūmiņš, aiz sevis atstājot jēkabpilieti Matīsu Vasili un Kristapu Kapaču.

Touring 2000 klasē 12 braucēju konkurencē vietas uz pjedestāla sadalīja Kristaps Grunte, kas ierindojās 1.vietā, Jānis Olle - 2. vietā un 3.vietā - Raivis Galviņš.

Super 1600 klasē ātrākais rezultāts un iegūta 1. vieta Arnim Odiņam, 2. vieta Jānim Spundiņam un 3. vietā Roberts Vītols.

OPEN klasē šodien ātrākais jēkabpilietis Mārtiņš Svilis, aiz sevis atstājot braucēju no Baltkrievijas Vadzimu Kiškurnu un sportistu no Igaunijas - Marko Andreasu Muru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu