Piedalies Rally Estonia konkursā un iegūsti balvas 2000 eiro apmērā! (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Jūlija vidū, no 13. līdz 15. datumam Igaunijā norisināsies Rally Estonia, kas vienlaikus būs ne tikai karsta cīņa starp pasaules klases autosportistiem, bet arī lieliska iespēja rallija faniem tikt pie vērtīgām balvām (raksts papildināts ar uzvarētāju).

Jau no šodienas ikvienam interesentam ir iespēja iesaistīties cīņā par vērtīgām balvām no sacensību organizētājiem.

Šajā konkursā uzvarētājs gan būs tikai viens, taču tiks atalgots pamatīgi. Pirmkārt, viņam būs iespēja kaut uz brīdi kļūt par latviešu autosportista Reiņa Nitiša stūrmani īstā rallija mašīnā, kad viņš 13.jūlijā pirms Shell Helix rally Estonia starta aizvadīs treniņus.

Rally Estonia konkurss

Un otrkārt, laimīgais konkursa uzvarētājs saņems papildu balvu 2000 eiro vērtībā, lai ar trim draugiem varētu pavadīt pilnvērtīgu rallija nedēļas nogali mūsu kaimiņzemē.

Šādu iespēju viņam dos VIP biļetes četrām personām, fanu krekli, sportistu atbalstīšanai nepieciešamie atribūti, fanu zonas biļetes uz Nyusha koncertu 14.jūlijā Tartu, kā arī nakšņošanas iespēja Tartu viesnīcā Dorpat no 13. līdz 15. jūlijam.

TVNET Instagram konts

Lai baudītu visus šos labumus, atliek vien izpildīt dažus uzdevumus. Proti, ja vēlies piedalīties konkursā, tev jākļūst par TVNET Instagram konta (@tvnet_lv) sekotāju, kā arī savā Instagram kontā ar mirkļbirkām #bezceļš vai #tvnet jāievieto attēls ar saviem piedzīvojumiem bezceļos vai ekstremālāko Latvijas ceļu bildes. Būtiski ievērot, ka bildes jāpublicē līdz 9.jūlijam, jo jau 10.jūlijā noskaidrosim Rally Estonia konkursa uzvarētāju.

Rally Estonia konkurss

Noskaidrots uzvarētājs un iespēju doties uz Rally Estonia saņem Katrīna (k***_17)! Apsveicam!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu