Pēc Rally Estonia pirmās dienas vadībā Tenaks

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ray Poder

Igaunijā, Otepes apkārtnē aizvadītas Rally Estonia pirmās dienas cīņas 11. ātrumposmu garumā.

Pēc pirmās dienas rallija vadībā ir igauņu ekipāža Ots Tenaks/Martins Jarveoja no Toyota Gazoo Racing komandas ar Toyota Yaris WRC. Tiesa gan, pēc nobrauktiem 11 ātrumposmiem viņa pārsvars pār tuvāko sekotāju ir tikai 20,7 sekundes. Igauņiem atslābt neļauj īru autosportists Kreigs Brīns ar britu stūrmani Skotu Mārtinu no Citroen komandas ar Citroen C3 WRC.

Trešajā vietā tikmēr ir vēl viena pasaules rallija čempionāta ekipāža Heidens Padons/Sebs Māršals ar Hyundai i20 WRC. Viņi no Tenaka atpaliek 29,81 sekundes.

Kopumā ņemot, pārliecinošāk Igaunijā brauc Tenaks, kurš sestdien uzvarēja 8 ātrumposmos. Brīns ātrākais bija divos, bet vienā nepārspēts palika Padons.

Pirmās dienas rezultātu TOP 6 noslēdz Ēriks Pietarinens/Juhans Raitanens (Škoda Fabia R5), Jāri Hutunens/Anti Linnaketo (Hyundai i20 R5) un Georgs Gross/Raigo Molders (Ford Fiesta WRC).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu