CSDD rīko Tehniskās apskates nakti (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 30. augustā no plkst. 20.00 līdz 2.00 naktī Auteko&Tuv tehniskās apskates stacijā Rīgā, Antenas ielā 2 notiks Tehniskās apskates nakts ar devīzi «Mēs par drošu auto», informēja CSDD Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Pasākuma mērķis būs aktīvi popularizēt transportlīdzekļu vadītājiem ideju par tehniskās apskates nepieciešamību. Kā saka Auteko&Tuv direktors Aivars Amoliņš: «Ar šo pasākumu mēs gribētu vēlreiz atgādināt mūsu uzņēmuma darbības vadmotīvu: uz kvalitatīvas tehniskās bāzes un mūsu darbinieku ilggadējās pieredzes pamata nodrošināt transportlīdzekļu, cilvēku un apkārtējās vides drošību. Šis drošības apliecinājums ir uzlīme jūsu transportlīdzekļa priekšējā stiklā. »

TEHNISKĀS APSKATES NAKTS piedāvās plašu pasākumu programmu automašīnu vadītājiem:

  • Apmeklētājiem pirmo reizi būs iespēja bez maksas veikt sava auto diagnostiku, lai pārbaudītu tā drošību un atbilstību tehniskās apskates normatīviem.
  • Ikviens interesents varēs izmēģināt savas personiskās iemaņas Drošas braukšanas skolas testos (testu nosaukumi - «Dzērāju brilles», «Puķīte», «Čūska»).
  • Īpašajā CSDD stendā autovadītāji «apgāžamajā mašīnā» varēs praksē pārliecināties, kāpēc jālieto drošības jostas, kāda ir sajūta uz jumta apkritušas automašīnas korpusā un kā no tās pareizi izkļūt.
  • Apmeklētājus ar moto trikiem priecēs Austrumeiropas Streetbike Freestyle čempions un daudzu citu titulu ieguvējs Jānis Rozītis tandēmā ar sievu Sandru Rozīti.

Visiem pasākuma apmeklētājiem līdz pat diviem naktī būs arī iespēja iziet sava auto tehnisko apskati ierastā kārtībā. Pasākuma laikā Auteko&TUV un CSDD eksperti atbildēs uz visiem interesentu jautājumiem saistībā ar auto drošību un tehnisko apskati.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu