Ukrainas eksprezidenta Janukoviča autoparks (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Viena no gāztā Ukrainas prezidenta Viktora Janukoviča kaislībām acīmredzot ir bijušas automašīnas.

Pastaiga rezidencē, kuru bijušais prezidents nu jau ir pametis un devies nezināmā virzienā, atklāj, ka Janukovičam simpatizējuši ne tikai ekskluzīvi padomju laika automobiļi, kuru vidū ir, piemēram, varasvīru izmantotie Čaika, ZIM un ZIL limuzīni, bet arī tādi autobūves eksponāti kā Pobeda kabriolets.

Eksprezidenta kolekcijā, kas izvietota arī noliktavā Kijevas pievārtē, atrodami arī agrāko gadu vācu limuzīni, amerikāņu automašīnas, motocikli un armijas tehnika, kā arī dažādu segmentu un klašu mūsdienu spēkrati, tai skaitā Mercedes-Benz SLS AMG, Mercedes-Benz G klase, bruņumašīna Knight XV, Bentley u.c.

Citiem vārdiem, kolekcija ir tāda, kādu labprāt savās telpās redzētu ne viens vien pasaules auto muzejs. Pie tam, kā redzams video, faktiski visi transportlīdzekļi ir ar Ukrainas valsts reģistrācijas numura zīmēm, tātad izmantojami satiksmē.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu