Visu laiku jaudīgākā sērijveida Golf pirmizrāde Latvijā (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Volkswagen oficiālais pārstāvis Moller Auto Lidosta nolēmis pārsteigt izstādes «Auto 2014» apmeklētājus ar retu un neparasti jaudīgu eksponātu – jaunāko Volkswagen Golf R.

Tas aprīkots ar 2,0 litru TSI benzīna turbodzinēju, kas attīsta 300 zirgspēkus. Pusotru tonnu smago Golf R līdz 100 km/h turbodzinējs paātrina tikai 5,1 sekundēs, bet versijā ar DSG pārnesumkārbu, izmantojot Launch Control starta iekārtu, - vien 4,9 sekundēs.

Foto: Volkswagen

Turbodzinēja apjomīgā jauda tiek realizēta vētrainā kustībā ar 4Motion visu riteņu piedziņas palīdzību. Golf R ir arī vienīgais 7. paaudzes VW Golf modelis ar pilnībā atslēdzamu ESP stabilitātes sistēmu.

Drive Profile braukšanas režīmu sistēmā ieviests papildu režīms Race, kas saasina reakciju uz gāzes pedāli, kā arī padara dobjāku četru izpūtēju skaņu. Daļu akustiskā efekta veido delikāts skaņas sintezators salonā. Volkswagen Golf R Latvijā maksā 36 905 eiro, ja tas komplektēts ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu, un 38 671 eiro, ja uzstādīta DSG divsajūgu transmisija.

Gofl R izstādē tiks demonstrēts Latvijas VW Golf kluba (www.vwgolfklubs.lv) stendā.

Foto: Volkswagen
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu