Prezentēts «Rietumu Bank FIM Speedway Grand Prix»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Klubā Studio 69 norisinājies pasākums par godu Rīgai, iegūstot tiesības rīkot Rietumu Bank FIM Speedway Grand Prix.

Šī ir jauna lappuse Latvijas spīdveja vēsturē, jo tā ir simboliska spīdveja atgriešanās mūsu valsts galvaspilsētā. Var droši teikt, ka Speedway Grand Prix, kas notiks 2014. gada 16. augustā Biķernieku jaunajā stadionā, būs viens no aizraujošākajiem pasākumiem, kas norisināsies Rīgas pilsētas svētku ietvaros.

Pasākumu ar klātbūtni pagodināja kompānijas BSI pārstāvis Torbens Olsens, kura pārstāvētajai kompānijai pieder ekskluzīvas tiesības rīkot spīdveja pasaules čempionātu Grand Prix.

Viesis izteica atzinību Latvijas Motosporta federācijai par pūlēm un sasniegto, lai īstenotu iespēju šīs sacensības rīkot Rīgā, pilsētā, kura šogad ir Eiropas kultūras galvaspilsēta.

Foto: Publicitātes foto

Pasākumā tika prezentēta 2014. gada sezonas Latvijas nacionālā spīdveja komanda. Tās sastāvā ir Latvijas izlases kapteinis Ķasts Puodžuks, Maksims Bogdanovs, Vjačeslavs Giruckis un mūsu jaunā cerība Andžejs Ļebedevs.

Savukārt savā uzrunā Latvijas Motosporta federācijas treku komisijas vadītājs Vladimirs Ribņikovs atzīmēja, ka iegūt tiesības rīkot Rietumu Bank FIM Speedway Grand Prix Rīgā nebūtu iespējams bez atbalsta, ko sniedza valdība un personīgi premjerministrs, Rietumu Banka, Rīgas Dome, draugi, sponsori un, protams, šā lieliskā sporta veida fani. Vladimirs Ribņikovs izteica patiesu prieku par iespēju rīkot Rīgā Rietumu Bank FIM Speedway Grand Prix un cerību, ka šī sadarbība nākotnē turpināsies.

Foto: Publicitātes foto

Vakara turpinājumā tika izvēlēta Miss SPEEDWAY 2014.

Septiņām dalībniecēm bija pieci iznācieni, lai pierādītu, ka ir cienīgas kļūt par MISS SPEEDWAY 2014.

Līdztekus deju numuriem konkursa dalībnieces vakara viesiem demonstrēja iznācienu Levi Strauss džinsos, V.O.V.A. apakšveļā, Gaujas AB kažokos un dizaineres Elmiras Kakimovas vakarkleitās. Meitenes atbildēja arī uz jautājumiem, pēc kā žūrija sāka balsošanu!

Foto: Publicitātes foto

Balsošanas rezultāti

LATVIJAS MISS SPEEDWAY 2014 - GEMM Misko

LATVIJAS VICEMISS SPEEDWAY 2014 - Oksana Meščaninčseva

LATVIJAS MISS Līdzjūtība SPEEDWAY 2014 - dziedātāja Camille

LATVIJAS MISS FOTO SPEEDWAY 2014 - Diāna Šedko

LATVIJAS MISS SPEEDWAY 2014 un LATVIJAS VICEMISS SPEEDWAY 2014 tika izvēlētas, pamatojoties uz žūrijas vērtējumu.

Par LATVIJAS MISS Simpātija SPEEDWAY 2014 kļuva dalībniece, kuru izvēlējās viesi, balsojot pasākuma laikā.

Par LATVIJAS MISS FOTO SPEEDWAY 2014 kļuva meitene, kas ieguva visvairāk balsu interneta balsojumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu