Volkswagen jauns partneris Daugavpilī - «Auto Welle» (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Oficiālā jaunā Volkswagen centra atklāšana Daugavpilī notiks š.g. 24.aprīlī, tā salona interjers ir veidots pēc korporatīvajiem standartiem un tā kopējā platība ir teju 1462 kvadrātmetru, no kuriem 520 ir atvēlēti jaunu automobiļu tirdzniecībai, bet 942 – servisam ar vairākām darba vietām, septiņiem pacēlājiem un Ekspresservisu.

Šobrīd Latvijā Volkswagen automašīnas iespējams iegādāties Rīgā, Krasta ielā un Ulmaņa gatvē pie TC Spice, Ventspilī, Liepājā, Valmierā un tagad arī Daugavpilī.

«Volkswagen dīleru tīkla attīstība allaž bijusi viena no Volkswagen importētāja Baltijas valstīs «Moller Baltic Import» prioritātēm kas nodrošina klientu apkalpošanu, aptverot galvenos Latvijas reģionus, tādēļ esam gandarīti atvērt jaunu autosalonu vienā no Latvijas lielākajām pilsētām,» stāsta Volkswagen zīmola vadītājs Baltijas valstīs Māris Jansons. «Esam pārliecināti, ka «Auto Welle» būs lielisks Volkswagen dīleris un ieguvēji būs visi Latgales reģiona esošie un jaunie Volkswagen klienti, kuri tiks apkalpoti pēc augstākajām prasībām un standartiem!»

Jaunā Volkswagen centra direktors Staņislavs Rosovskis: «Jaunā centra atvēršana būs īsti svētki Daugavpils un Latgales iedzīvotājiem. Veselu mēnesi, no atvēršanas dienas Volkswagen centrs «Auto Welle» piedāvās pircējiem īpašas cenas jaunu automašīnu iegādei, rezerves daļām un servisa pakalpojumiem.» Savukārt 10.maijā visi Daugavpils un Latgales mazākie iedzīvotāji un to vecāki laipni aicināti uz Ģimenes svētkiem, kuru ietvaros «Auto Welle» būs sarūpējusi dažādas izklaides un pārsteigumus. Pasākuma ietvaros apmeklētāji varēs iepazīties ar jaunākajiem Volkswagen modeļiem un servisa pakalpojumiem.

Jaunais Volkswagen centrs «Auto Welle» atrodas 18.novembra ielā 68B, Daugavpilī, un tas piedāvās pilnu pakalpojumu spektru jūsu Volkswagen automobilim – auto tirdzniecību, rezerves daļu tirdzniecību un servisa pakalpojumus.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu