Spoku auto iekaro tīmekli (15)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Globālajā tīmeklī miljoniem cilvēku lielu auditoriju ļoti īsā laikā guvis kāds ar reģistratoru nofilmēts video.

Pēc numura zīmēm spriežot, Krievijā tapušajā un pēcāk YouTube ievietotajā video redzams, kā pēc luksofora zaļās gaismas iedegšanās automobiļi sāk kustību, nogriežoties pa kreisi. Situācija izskatās gluži nevainīga un parasta līdz brīdim, kad ekrānā redzamā BMW priekšā nez no kurienes iznirst «spoku» auto.

Zinātniskās fantastikas piekritēji varbūt arī noticēs, ka tas tieši šajā vietā un šajā brīdī ir ieradies no citas dimensijas, tomēr, racionāli izvērtējot video redzamo, drīzāk šķiet, ka avārijas situāciju izraisījušais «spoku» auto pa diagonāli no pretējās puses iebraucis krustojumā un tā vadītājs tikai acumirkli pirms sadursmes griezis stūri pa labi un centies no tās izvairīties.

Piedevām šādi «spoku» auto Krievijā nav retums. Tā, piemēram, pagājušā gada septembrī YouTube ievietotā video redzama analoga situācija ar nogriešanos krustojumā pa kreisi un tāda paša rakstura sadursmi.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu