Ugungrēks Rīgā noposta divas vieglās automašīnas

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ugunsgrēks piektdienas rītā Rīgā, Biķernieku ielā 160 pie veikala «Rimi» nodarījis postījumus divām vieglajām automašīnām, vienu no tām faktiski iznīcinot, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inga Vetere.

Izsaukumu uz notikuma vietu VUGD saņēmis plkst. 10:45, jau pēc 20 minūtēm ugunsgrēks bijis lokalizēts, taču nācies konstatēt, ka negadījumā cietusī automašīna «Volvo», kurā arī sākusies degšana, ir iznīcināta. Savukārt līdzās esošajai automašīnai «Volkswagen» cietusi virsbūve pusotra kvadrātmetra platībā.

Vetere norādīja, ka ugunsgrēka iespējamie cēloņi ir neskaidri. Šobrīd pieļautas tiek divas versijas - vai nu īssavienojums «Volvo» elektroiekārtās, vai arī ļaunprātīga dedzināšana.

Faktiski tajā pašā laikā - plkst.10:58 - VUGD saņēmis izsaukumu uz Ādažiem, kur dedzis vieglās automašīnas panelis un elektrības vadi. Ugunsgrēka cēlonis, visticamāk, ir īssavienojums elektroiekārtās.

Ja esi kļuvis par notikušā aculiecinieku un tev ir bildes vai video, sūti tos uz auto@tvnet.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu