Ar Tehniskās apskates nakti atklās jauno CSDD nodaļu Rēzeknē (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Ceturtdien, 18.septembrī plkst.20:00 Rēzeknē, Jupatovkas ielā 1a svinīgi atklās atjaunoto CSDD klientu apkalpošanas centru. Šis pasākums notiks tradicionālās Tehniskās apskates nakts ietvaros, kad klientiem bez maksas būs pieejama vieglo automobiļu tehniskā stāvokļa diagnostika. Pasākuma devīze – «Mēs par drošu auto!».

Plānots, ka nodaļas atklāšanas pasākumā piedalīsies satiksmes ministrs Anrijs Matīs, CSDD direktors Andris Lukstiņš, būvnieki, pašvaldības vadītāji un sadarbības partneri, kā arī CSDD darbinieki un Tehniskās apskates nakts klienti un viesi.

Atjaunotā CSDD Rēzeknes reģionālā nodaļa ir viena no modernākajām Latgales reģionā. Ikdienā tur vidēji tiek apkalpoti ap 250 klienti un nodaļā strādā 12 darbinieki. Divstāvu ēkas kopējā platība ir 627 kvadrātmetri.

Ēkas atjaunošanā izmatotie inovatīvie risinājumi un tās funkcionalitāte nodrošina mūsdienīgu, kvalitatīvu klientu apkalpošanu un pakalpojumu sniegšanu. Īpaši būtiski, ka ēkas būvniecībā pielietoti līdz šim Latvijā salīdzinoši reti (īpaši, publiskajās būvēs) izmantoti principi, tā ir videi draudzīga. Līdzīgi kā pārējās CSDD ēkas Latvijā, arī Rēzeknes klientu apkalpošanas centrs ir pielāgots cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Ēkai ir vairāki risinājumi klientu ērtībām, piemēram, ārpusē ir nupat uzstādīts tehniskās apskates rindas numuru tablo. Lai atkristu drūzmēšanās rindās, klients pie nodaļas esošajā stāvvietā var ērti novietot automašīnu, izņemt kārtas numuriņu, veikt nepieciešamos maksājumus un rindas gaitai sekot pēc vairākiem tablo nodaļas telpās vai stāvvietā.

Ar šīs ēkas nodošanu ekspluatācijā, CSDD turpina īstenot vienotu uzņēmuma attīstības, kvalitatīvu pakalpojumu sniegšanas un vizuālā tēla koncepciju.

Tehniskās apskates nakts un nodaļas atklāšanas pasākumā apmeklētājiem tiks piedāvātas dažādas aktivitātes un izklaides, kas saistītas ar satiksmes drošību. Pasākuma kulminācija būs motosporta kluba «STUNTFIGHTERS» priekšnesums Jāņa Rozīša vadībā. Tie paredzēti ap plkst.20:30 un plkst.22:00.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu