Transportlīdzekļu nobraukuma vēsture CSDD pieejama bez maksas (29)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

CSDD izveidojusi jaunu pakalpojumu – autovadītāji bez maksas var iegūt informāciju no CSDD reģistra par transportlīdzekļu nobraukuma vēsturi jeb odometra skaitliskos rādījumus, TVNET informēja CSDD Sabiedrisko attiecību daļā. Šos datus CSDD fiksē katru reizi, kad transportlīdzeklim tiek veikta tehniskā apskate. Līdz ar to ikviens var sekot līdzi transportlīdzekļu nobraukumam, un šī informācija noderēs, piemēram, iegādājoties lietotu automobili.

Latvija ir viena no nedaudzajām Eiropas valstīm, kur informācija par nobraukumu tehniskajā apskatē tiek uzskaitīta, ir publiski pieejama un turklāt – bez maksas.

Informācija par nobraukumu, kā arī pēdējās tehniskās apskates dati atrodami gan CSDD e-pakalpojumu (https://e.csdd.lv), gan CSDD mobilās aplikācijas sadaļās «Tehniskās apskates dati». Reģistrēšanās CSDD e-pakalpojumiem, kā arī aplikācijas, kas ir saderīgas gan ar iOS viedtelefoniem un planšetēm, gan Android viedtālruņiem un planšetēm, ir bez maksas.

Pakalpojums testa režīmā pieejams vien dažas dienas, bet cilvēki jau to lieto – CSDD pakalpojuma «Tehniskās apskates dati» izmantošana šajā laikā ir vairāk nekā dubultojusies. Tāpat saņemtas pirmās pozitīvās atsauksmes, piemēram, Twitter:

  • Šobrīd CSDD e.pakalpojumos parādījusies jauna iespēja redzēt ikviena auto fiksēto nobraukumu tehniskajā apskatē par katru gadu. Ļoti noderīgi!
  • Starp citu, no šodienas CSDD.lv piedāvā odometru rādījumus apskatīt bez maksas par pēdējiem pieejamiem datiem Latvijā;
  • CSDD e-portālā tagad arī pie tehniskās apskates informācijas uzrāda pilnu info par automašīnas nobraukuma vēsturi. Forši.
Auto nobraukuma datu vēstures paraugs
Auto nobraukuma datu vēstures paraugs Foto: Publicitātes foto
Komentāri (29)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu