Piedalies aizraujošās sacensībās Movember kustības ietvaros

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vispasaules ūsu un bārdu audzēšanas mēneša ietvaros 23. novembrī notiks «Coffee Tower Movember» PanCars foto orientēšanās rallija sacensības.

Kungiem, kuri ūsas un bārdas neaudzē it nemaz, vai arī dara to tikai novembrī, sekojot vispasaules Movember kustībai, vēl ir mazliet laika, lai paspētu tikt pie skarbu vīru cienīgiem rugājiem, bet kungiem, kuri savus bārdas dzenamos jau sen nolikuši augstākos plauktos, laiks sākt ķemmēt, padarīt kuplākas un ieveidot savas dārgās rotas!

Sadarbībā ar kuplāko bārdu īpašniekiem Latvijā – «Coffee Tower» radītājiem un baristām, 23. novembrī notiks «PanCars» foto orientēšanās rallija sezonas noslēguma posms, kurā aicināti piedalīties visi aktīvas atpūtas cienītāji un cienītājas.

Sacensību sākums plkst. 11.00 «PanCars» auto parkā «Noliktava No.3», Andrejostas ielā 4a, Andrejsalā. Dalības maksa komandai (2 – 3 dalībnieki) 75 EUR. Iekļauta auto noma uz sacensību laiku, degviela, dzērieni un uzkodas enerģijai, kā arī balvu fonds vairāk kā 250 EUR vērtībā.

Sacensību dresscode: ūsas, bārdas, mati un krēpes (īstas un neīstas) movember stilā – gan puišiem, gan arī meitenēm!

Amizantāko ūsu un bārdu īpašniekus gaida pārsteiguma balvas.

«Īstus vīrus raksturo ne tikai ūsas, bārdas vai dažādi mačo aksesuāri, bet gan arī spēja turēt savu vārdu. Tāpēc atgādinām, ka sezonas beigās starp visiem posmu dalībniekiem izlozēsim vienu īstu «PanCars» Fiat 126 markas auto, kura jaunais īpašnieks vai īpašniece varēs pasūtīt unikālu virsbūves grafisko dizainu,» atgādina SIA «PanCars» vadītājs Imants Pankars.

Noteikumi un pieteikšanās dalībai «Coffee Tower Movember Racing» rallija sacensībām – oficiālajā sacensību mājas lapā ej.uz/movember-race

Ekipāžu skaits ir ierobežots.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu