Vai «Latvijas Gada auto» ir labākais auto?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts, www.volontsphotography.com

Konkursam «Latvijas Gada auto» jau ir 16. gadu pieredze, bet, neskatoties uz ilgo vēsturi, joprojām tiek diskutēts, kas tad ir «Gada auto». Vai tas ir labākais auto? Vai tas ir pirktākais auto? Vai varbūt kaut kas cits?

Vai iespējams atbildēt uz jautājumu, kurš ir pasaulē labākais automobilis? Droši vien, bet tas būtu ļoti grūti vai pat neiespējami – jo katram no mums ir savas prasības un vēlmes. Tieši tāpēc pasaulē ir tik daudz autoražotāju un tik daudz atšķirīgu automobiļu. Bet tas nemazina cilvēka vēlmi meklēt perfekto.

Atbildes uz jautājumiem par labāko, perfektāko, piemērotāko auto jau 16 gadus tiek meklētas konkursā «Latvijas Gada auto». Tā ietvaros 29 cilvēku liela žūrija (kas pārstāv dažādas biznesa sfēras) sapulcējas, lai vērtētu jaunāko autobūvē un no visiem spēkratiem izvēlētos vienu, kas nākamajā gadā nesīs Latvijas Gada auto titulu.

Šogad, kā zināms, konkursam ir pieteikti 32 dažādu klašu un segmentu automobiļi, no kuriem vispirms tiks atlasīti 8 finālisti. Bet no tiem tikai viens 6.decembrī iegūs titulu Latvijas Gada auto.

Konkursam «Latvijas Gada auto 2015» ir pieteikti 32 automobiļi no 19 autoražotājiem: «Škoda Rapid Spaceback», «Škoda Octavia Scout», «Jeep Cherokee», «Nissan Qashqai», «Nissan Pulsar», «Nissan X-Trail», «Renault Megane Grandtour», «Renault Twingo», «Dacia Duster», «Opel Insignia Country Tourer», «Seat Leon ST», «Honda Civic Tourer», «Mazda3», «Maserati Ghibli», «Mini Cooper S», «Mini Cooper 5DOOR», «Fiat 500L Trekking», «Volkswagen Golf Sportsvan», «Volkswagen Passat», «Audi A6», «Peugeot 508», «Subaru WRX STI», «Ford Mondeo», «Citroën C4 Cactus», «Toyota Aygo» un «Toyota Yaris Hybrid». Uz «Latvijas Komercauto 2015»: «Ford Tourneo Connect», «Ford Transit», «Ford Transit Courier», «Fiat Ducato», «Renault Trafic» un «Peugeot Boxer».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu