Maskava grasās uzlikt maksu par iebraukšanu pilsētā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Maskavas vadība pieņēmusi lēmumu, ka lielo sastrēgumu dēļ iebraukšana pilsētā būs par maksu, ziņo avoti.

Kāds Maskavas pašvaldībai pietuvināts avots norāda, ka diskusijas par šo lēmumu norisinājušās pēdējos mēnešus. Tajās piedalījušies par transportu atbildīgie valdības speciālisti un prezidenta administrācijas pārstāvji.

Braukšana pa Maskavas apvedceļu un trešo transporta apli autovadītājiem izmaksās aptuveni 200 rubļus (3,2 eiro). Avotiem gan neesot informācijas, kad šī maksa par iebraukšanu Maskavā tiks ieviesta. Tas var notikt vai nu 2015.gada martā, vai augustā.

Maskavas vadība varētu paziņot par sabiedrisko apspriedi jau decembrī, jo tieši šajā mēnesī pieaug sastrēgumu skaits, kas vēl vairāk apstiprina nepieciešamību pēc iebraukšanas maksas.

Septembra beigās laikraksts «Vedomosti» jau rakstīja par iespējamu maksas ieviešanu iebraukšanai atsevišķos Maskavas rajonos. Avoti laikrakstā norāda, ka tuvākajos trīs mēnešos Maskavas vadība vēlas izveidot detalizētu koncepciju un izskatīt visus maksas iebraukšanas variantus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu