Vai Ford Mondeo kļūs arī par Eiropas Gada auto?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ford

Pērn Eiropas Gada auto titulu izcīnīja Peugeot 308, bet šogad tā pēdās visas iespējas iet ir jaunajam Ford Mondeo - automobilim, kas tikai pirms pāris nedēļām ieguva titulu Latvijas Gada auto 2015.

Konkursa European Car of The Year organizētāji ir nosaukuši tos septiņus auto, kas turpinās cīņu par žūrijas simpātijām finālā, un ir interesanti redzēt, ka Eiropas mēroga finālistu saraksts lielā mērā sakrīt ar Latvijas konkursa iznākumu.

No 32 automobiļiem, kas tika pieteikti konkursam Eiropas Gada auto 2015, pēdējā sāncensības posmā ir iekļuvuši tikai septiņi. Tie ir the BMW 2. sērijas Active Tourer (šā modeļa apskatu jau tuvākajā laikā varēsit lasīt TVNET slejās), Citroën C4 Cactus, Ford Mondeo, Mercedes-Benz C-klase, Nissan Qashqai, Renault Twingo un Volkswagen Passat.

Latvijas Gada auto 2015 finālā, kā zināms, iekļuva Citroën C4 Cactus, Ford Mondeo, Mazda3, Nissan Pulsar, Nissan Qashqai, Renault Twingo, Škoda Octavia Scout un Volkswagen Passat.

To, kurš no septiņiem finālistiem iegūs kāroto trofeju, European Car of The Year žūrija paziņos Ženēvas auto šova gaitā nākamā gada marta sākumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu