Audi iepērk degvielas šūnu patentus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Audi

AUDI AG no Ballard Power Systems Inc. iegādājies degvielas šūnu patentu paketi. Piedevām Volkswagen Group pagarinājusi sadarbības termiņu ar Kanādas tīrās enerģijas ražošanas uzņēmumu līdz 2019. gadam.

Šo patentu iegāde dos jaunu stimulu degvielas šūnu piedziņas sistēmu izstrādei zīmoliem Audi un VW, un Volkswagen Group kopumā.

AUDI AG Tehniskās izstrādes nodaļas valdes loceklis prof. Dr. Ulrihs Hakenbergs, kurš ir atbildīgs arī par pārējo VW Group zīmolu izstrādes nodaļu vadību, to komentē šādi: «Audi iegādājas šos stratēģiski nozīmīgos patentus visai grupai un nodrošinās to pieejamību visiem zīmoliem. Tādējādi mēs nodrošinām būtisku kompetenci, kas dos jaunu stimulu tālākai šo tehnoloģiju pilnveidei.»

Ballard Power Systems Inc. galvenā mītne atrodas Bērnabijā, Kanādā. Tas ir viens no vadošajiem uzņēmumiem pasaulē protonu apmaiņas membrānas degvielas šūnu tehnoloģiju jomā.

Ballard piedāvā tīrās enerģijas izstrādājumus, kas samazina klientu izmaksas un riskus, kā arī degvielas šūnu programmu ietvaros palīdz klientiem pārvarēt sarežģītas tehniskās un uzņēmējdarbības problēmas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu