Karstākie auto jaunumi Ženēvas auto izstādē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Ženēvā durvis ver tradicionālā automobiļu izstāde, kam jau gadiem ir tas gods būt pirmajam šāda veida un mēroga sarīkojumam Eiropas kontinentā. Pirmās divas dienas gan ir rezervētas mediju pārstāvjiem un ar industriju visciešāk saistītajām personām, bet pārējie interesenti Ženēvas šovu varēs apmeklēt no 5. līdz 15. martam.

Ženēvas auto šovs, kas pirmo reizi norisinājās 1905.gadā, šogad notiek 85. reizi. Kā ierasts, uz to ierodas visi lielākie auto būves uzņēmumi un ar auto ražošanas industriju saistītās firmas, lai parādītu jaunākos masveidā ražotos sērijveida modeļus, eksotiskos superauto, prototipus, kas, iespējams, tikai kādreiz nonāks līdz konveijeram, un jaunākos tehnoloģiskos sasniegumus, kuri mainīs mūsu braukšanas paradumus, samazinās motorizētās pārvietošanās izmaksas un automobiļus padarīs draudzīgākus videi.

Par daudziem no Ženēvai sagatavotajiem jaunumiem jau esam rakstījuši, par daudziem vēl tikai rakstīsim. Karstākajiem un interesantākajiem jaunumiem jebkurā gadījumā piedāvājam sekot līdzi mūsu Ženēvas auto izstādes sadaļā, kur jau tuvākajā laikā ievietosim arī raidījuma Tavs Auto speciāli gatavotos sižetus un automobiļu apskatus. Kā allaž, jūsu rīcībā ir arī fotogaleriju sadaļa, kas tiek nepārtraukti papildināta.

Ženēvas auto izstāde

Foto galerijas

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu