Izstāde «Auto 2015» pārsteigs ar vairākām auto pirmizrādēm

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

10. aprīlī durvis vērs vērienīgākais autoindustrijas notikums Baltijā – izstāde «Auto 2015», kas iepazīstinās ar aktuālākajiem jaunu automobiļu modeļiem, piedāvās aplūkot vietējo un ārvalstu tūninga meistaru sniegumu, uzzināt jaunumus par servisa aprīkojumu un auto aksesuāriem, kā arī ielūkoties komerctransporta piedāvājumā.

Starp jaunu automobiļu ekspozīcijām izstādē šogad plānotas arī vairākas Latvijas un pat Baltijas mēroga auto pirmizrādes.

Japānas autobūves kompānija «Mazda» pirmo reizi interesentiem izrādīs jauno mazās klases modeli «Mazda 2», kas lieliski iederas gan pilsētas burzmā, gan ir gatavs doties arī tālākos izbraucienos. Tā pirmsākumi meklējami 2009. gadā, kad dienas gaismu ieraudzīja šā modeļa pirmā paaudze.

Ne mazāk interesanta būs Korejas autorūpnieku «KIA» prezentētā modeļu gamma, kur Baltijas mēroga prezentāciju piedzīvos jaunās paaudzes apvidus automobilis «KIA Sorento». Šis automobilis jau ir paguvis iegūt dažādas balvas, tajā skaitā par dizaina izsmalcinātību un eleganci.

Uzņēmuma «Autobrava» ekspozīcijā, kas pārstāvēs «Alfa Romeo», «Fiat» un «Jeep» zīmolus, būs skatāmas pat divas Latvijas mēroga auto pirmizrādes – «Fiat 500x», kas ievedis itāļu automobiļu ikonu pilnīgi citā dimensijā, un praktiskais «Fiat Doblo», kas lieliski iederēsies jebkurā uzņēmuma autoparkā.

Arī Amerikas un Itālijas autobūves virtuozu kopdarbs gatavs priecēt Latvijas auto gardēžus! Izstādē būs apskatāms arī pirms mēneša Latvijā prezentētais jaunais apvidus auto «Jeep Renegade», kam piemīt izcilas bezceļa prasmes.

Savukārt viens no premium klases autotirgotājiem «Baltie» izstādes apmeklētājiem piedāvās iepazīties ar tādiem jau pirmizrādi piedzīvojušiem braucamrīkiem kā jaunais «BMW X6» un «Audi A6».

Baltijā lielākais autotūninga šovs

Izstādes «Auto Exotica» hallē pieteikušies vairāki pasaulē pazīstami tūninga lielmeistari, kas priecēs ar unikāliem tehniskiem risinājumiem, dizaina paraugdemonstrējumiem, skaļu mūziku un seksīgām meitenēm.

Lai gan izstādes organizatori pagaidām vēl saglabā intrigu un visus «Auto Exotica» dalībniekus neizpauž, zināms, ka Ķīpsalā būs aplūkojams unikāls sporta auto ar nosaukumu «Ultima GTR». Šo auto ierobežotā tirāžā izgatavo Anglijas superautomobiļu darinātājs «Ultima Sports». Lai atspoguļotu «Ultima GTR» tehniskās īpašības, pietiek ar faktu, ka auto līdz ātrumam 100 km/h spēj ieskrieties vien 2,6 sekundēs! Vairāk par izstādes piedāvājumu lasiet: www.bt1.lv/auto

Ieejas biļešu cenas izstādes apmeklējumam

Pieaugušajiem – 6 EUR

Pensionāriem, studentiem, skolēniem – 4 EUR

Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja ir bez maksas!

Ģimenes biļete (2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni) – 14 EUR

Grupu apmeklējums (10+):

Studentu grupa – 3,50 EUR

Skolēnu grupa – 3 EUR

Biļetes iepriekšpārdošanā: www.bt1.lv/auto

Autostāvvieta – 3 EUR

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu