Latvijā šogad reģistrēts par 5,1% vairāk motociklu un triciklu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijā šogad četros mēnešos reģistrēti 225 motocikli un tricikli, kas ir par 5,1% vairāk nekā gadu iepriekš, liecina Auto asociācijas apkopotā informācija.

Tostarp 2015.gada četros mēnešos reģistrēti 130 solo klases motocikli (virs 250cc kubatūras).

Starp tiem populārākie bija BMW markas spēkrati - reģistrēti 39 šādi motocikli, seko «Honda» ar 20 motocikliem un pa 16 «Harley Davidson» un «Yamaha» motocikliem

Tāpat četros mēnešos iegrāmatoti 15 KTM motocikli, seši «Kawasaki», pieci «Suzuki», četri «Ducati», pa diviem «Husqvarna», «Moto Guzzi» un «Piaggio» motocikliem, kā arī pa vienam «Aprilia», «Borossi», un «Triumph» markas spēkratam.

Pērn pirmajos četros mēnešos Latvijā reģistrēja 214 motociklus un triciklus bet gadā kopumā - 600, kas bija par 21% vairāk nekā 2013.gadā.

Auto asociācija ir sabiedriska organizācija, profesionālu ražotājrūpnīcu, Latvijā oficiāli pilnvarotu auto importētāju un dīleru apvienība. Asociācijas prioritāte ir aizstāvēt biedru intereses sadarbībā ar dažādām valsts institūcijām un nodrošināt pircēju interešu ievērošanu attiecībā uz garantijām, servisu un informāciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu