Porsche izraugās jaunu vadītāju

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Porsche

Vācijas autobūves koncerna «Volkswagen» luksusa automašīnu ražošanas struktūrvienība «Porsche» trešdien par jauno uzņēmuma vadītāju iecēlusi Oliveru Blūmi, autoražotājam turpinot vērienīgu vadības reorganizāciju izmešu skandāla dēļ.

«Porsche» uzraudzības valde paziņoja, ka ražošanas un loģistikas vadītājs Blūme aizstās Matiasu Milleru, kas pagājušajā nedēļā tika izraudzīts par «Volkswagen» jauno vadītāju, viņam savukārt aizstājot Martinu Vinterkornu, kurš atkāpās no amata, tādējādi uzņemoties atbildību par vērienīgo izmešu skandālu, kas aptvēris autoražotāju.

47 gadus vecais Blūme, kurš kopumā «Volkswagen» grupā nostrādājis 20 gadus, «Porsche» attīstības nodaļu vadījis pēdējos divus gadus.

«Porsche» uzņēmuma vadītāja amatā viņš stāsies ceturtdien.

«Volkswagen» pagājušajā nedēļā izraisīja globālu skandālu, kad uzņēmums atzina, ka pasaulē līdz pat 11 miljoniem automašīnu aprīkoti ar konkrētu dīzeļdzinēju tipu, kas var falsificēt kaitīgo izmešu datus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu