Jauniešiem Ogrē konfiscē viltotu «policijas» auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Vārdā nenosauktiem jauniešiem Ogrē tagad nāksies atbildēt par pārkāpumiem, kas izdarīti, uzņemot videoklipu ar viltotu policijas auto un nezināmas izcelsmes policijas darbinieku atstarojošajām vestēm, savā Facebook kontā raksta Valsts policija (VP).

Videoklipā, kurš aizvien atrodam interneta vietnē YouTube, redzama it kā VP trafaretā automašīna un divi policisti. Pārbaudot videoklipā redzēto, VP noskaidrots, ka Ogres iecirkņa policisti 4. oktobrī bija saņēmuši informāciju par aizdomīgiem trokšņiem Ogrē. Apskatot apkārtni, policisti pamanījuši automašīnu Volvo, kas atgādina trafarēto policijas automobili.

Skaidrojot aizdomīgā auto izcelsmi,

policisti konstatējuši, ka ar automašīnu nav tiesību piedalīties ceļu satiksmē

- tai ir uzliktas cita transportlīdzekļa valsts reģistrācijas numura zīmes, tai nav veikta tehniskā apskate un apdrošināšana, tā nav reģistrēta CSDD un ir aprīkota ar maldinošu krāsojumu un speciālām ierīcēm – bākugunīm.

Administratīvās lietvedības ietvaros «viltotais» policijas auto tika evakuēts, savukārt automašīnas vadītājs par minētajiem pārkāpumiem tika saukts pie administratīvās atbildības.

Automašīna Volvo, kurai tika noņemtas maldinošās bākugunis un noplēstas arī pelēkās uzlīmes ar uzrakstiem, atdota īpašniekam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu