Arī Pola Vokera tēvs iesūdz tiesā kompāniju «Porsche»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bojāgājušā amerikāņu aktiera Pola Vokera tēvs Pols Viljams Vokers Trešais pievienojies aktiera meitai Medovai Vokerei un arī iesūdzējis tiesā automašīnu ražotāju «Porsche», ziņo žurnāls «Entertainment Weekly».

Aktiera tēvs norāda, ka «Porsche Carrera GT», kurā Pols Vokers gāja bojā, nebija pietiekami aprīkota ar drošības līdzekļiem, kas varēja glābt viņa dzīvību. Lietā norādīts, ka «Porsche» pat zināja to, ka automašīna jau iepriekš bijusi nestabila, un tās kontrolēšana bijusi problemātiska.

Kompāniju «Porsche» tiesā iesūdzējusi arī aktiera atraitne Kristīne Vokera.

Kā ziņots, Vokers 2013.gada 30.novembrī gāja bojā autoavārijā. Sarkano 2005.gada «Porsche Carrera GT» vadīja viņa draugs, auto pārdošanas un sacīkšu kompānijas «Always Evolving» īpašnieks Rodžers Rodass, kurš arī gāja bojā.

Vokera meita Medova septembrī ierosināja lietu pret «Porsche». Tiesas dokumentos kompānija apsūdzēta taupīšanā uz drošības aprīkojumu, kas būtu varējis vai nu novērst traģisko avāriju, vai vismaz nodrošināt Vokera izdzīvošanu.

«Porsche» uzskata, ka amerikāņu aktieris pats bijis vainīgs pie savas nāves, jo viņš «apzināti un no brīvas gribas uzņēmies risku», sēžoties pasažiera vietā. Uzņēmuma advokāti noliedz, ka auto būtu jebkādi defekti.

Vokers kļuva slavens ar dalību filmā «Fast&Furious» («Ātrs un bez žēlastības»), kur atveidoja policistu Braienu O'Konoru. Viņš piedalījies piecās no sešām filmas daļām. Vokers pats veica daudzus no filmās redzamajiem pārgalvīgajiem trikiem ar auto.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu