Igaunijas policija, izmantojot ieročus, aiztur Lietuvas autozagļu bandu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Igaunijas policija Vīlandes apriņķī valsts dienvidos piektdien veica operāciju, kurā, izmantojot šaujamieročus, aizturēja automašīnu zagļu bandu no Lietuvas.

Divi vīrieši tika atrasti netālu no Karksi-Nuijas pilsētas. Viņi bija bruņoti un pretojās, tādēļ policija aizturēšanā izmantoja šaujamieročus. Trešais vīrietis tika aizturēts vēlāk, un aizturēšanas laikā viņš pretestību neizrādīja.

«Policija ir pabeigusi operāciju Vīlandes apriņķī, kuras nolūks bija aizturēt autozagļus,» sacīja Dienvidu prefektūras preses pārstāve Kerli Peitela.

Saistībā ar šo operāciju piektdienas rītā Igaunijas un Latvijas policisti pārbaudīja visas automašīnas, kas šķērsoja Igaunijas un Latvijas robežu, vēstīja reģionālais laikraksts «Sakala».

Automašīnu zagļi no Lietuvas, bēgot no policijas, iebarikādējās kokapstrādes uzņēmumā pie Karksi-Nuijas. Viņus ielenca Igaunijas policijas specvienība.

Operācijā bija iesaistīti Dienvidu un Rietumu prefektūras patruļas spēki, policijas specvienības, kinologi un izmeklētāji. Kriminālizmeklēšanu par zādzībām vada Dienvidu apgabala prokuratūra.

Ziņai pievienotajā video redzama Land Cruiser 150 zādzība Tartu apriņķī 2015.gada decembrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu