Sestdien pie Mola notiks kabrioletu sezonas atklāšana

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

28. maijā no plkst. 11.00 līdz 13.00 pie t/c «Mols» notiks ikgadējais kabrioletu sezonas atklāšanas pasākums, kur vienkopus tiksies kabrioletu mīļotāji un kolekcionāri. Lai arī laikapstākļu dēļ kabrioletu sezona Latvijā nav gara, šo auto mīļotāju pulks arvien paplašinās.

Sezonas atklāšanas pasākums sāksies ar konkursiem, kur notiks auto un to īpašnieku vērtēšana dažādās nominācijās. Dalībniekiem būs iespēja piedalīties konkursos «Visizrotātākais auto» un «Visinteresantāk apģērbtā komanda», savukārt pasākuma apmeklētājiem būs iespēja balsot par izrotātajiem kabrioletiem un radošāk ģērbtajām komandām. Pasākuma programma turpināsies ar kopīgu kabrioletu izbraucienu pa Rīgas ielām, kas vedīs braucienā gar jūras krastu Saulkrastu virzienā.

Una Tukiša, tirdzniecības centra «Mols» menedžere: «Aicinām interesentus apmeklēt kabrioletu sezonas atklāšanas pasākumu, kas jau otro gadu maija beigās par savu pulcēšanās vietu ir izvēlējušies tirdzniecības centru «Mols». Mums ir liels prieks atbalstīt auto un motobraucēju organizāciju iniciatīvu un rīkotos pasākumus, dodot iespēju ikvienam interesentam un tirdzniecības centra apmeklētājam apskatīt un iepazīties klātienē ar visdažādāko veidu un modeļu braucamrīkiem vienkopus – vai tie būtu elektromobiļi, motocikli, jaunākie automašīnu modeļi vai kabrioleti.»

«Šogad pasākuma tematika ir «80. gadu disko stils», un dalībnieki ir aicināti gan paši ievērot, gan arī izrotāt automašīnu šajā stilā. Ir plānots, ka šogad piedalīsies aptuveni 30 – 40 kabrioleti, un katru gadu dalībnieku skaits pieaug. Kabrioletu sezonas atklāšanas brauciens notiek jau vairākus gadus maija beigās, un sezonas noslēgums šogad ir paredzēts septembra beigās vai oktobra sākumā. Kabrioletu automašīnas, bez šaubām, ir viena no top izvēlēm kādu var veikt, ja runa ir par maksimālu baudu braukšanas laikā, « stāsta Vladimirs, kabrioleta īpašnieks un brauciena dalībnieks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu